Vijesti

Nvidia lansirala GeForce Now servis – vaše PC igre igrate gdje i kad želite uz RTX podršku i max postavke

Nakon nekoliko godina u razvoju, Nvidija je lansirala svoju GeForce Now uslugu koja je dostupna većini igrača, pa i nama u zemljama Europe i Balkana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GeForce Now je cloud usluga koja omogućava igranje svih vaših PC igara na PC-u, laptopu, tabletu ili mobitelu, a sve što vam treba je internet veza. GeForce Now povlači igre iz vaših PC trgovina (klijenata) koje imate (Steam, Uplay, EGS i dr.) i omogućava vam igranje na 1080p rezoluciji i 60FPS-ova.

Ako ste spremni platiti €5 mjesečno, Nvidia će omogućiti i RTX podršku za igre koje jasno podržavaju ray-tracing.

Postoji i besplatna opcija koja vam omogućava igranje sat vremena dnevno. Dakle, samo da pojasnimo dodatno – budući da je riječ o cloud usluzi, vi ne trebate imati jak PC da biste igrali na maksimalnim postavkama.

Primjerice za Metro: Exodus sve što trebate je posjedovati igru i ekran na kojem ćete igrati, te jasno internet vezu. Ako aktivirate opciju od €5 na vašoj kanti ćete dobiti Metro: Exodus u 1080p rezoluciji, 60FPS-a i RTX podrškom, teselacijom i naprednom fizikom.

Nvidia says that Founders get access to RTX 2080-level performance and to put it to the test, I loaded up Metro Exodus. At 1080p resolution with all settings fully maxed out, including ultra-level RTX, the game ran flawlessly at 60fps on the demanding Taiga stage.

Digital Foundry

GeForce Now ima jasno i mana jer zasad ne možete igrati Origins i Square-Enix naslove, ali vjerujemo da će EA i Square u budućnosti omogućiti igranje i tih igara.

While resolution may be limited to 1080p on GeForce Now, running the game at 60fps with enhanced physics, tessellation and stunning real-time ray traced global illumination is an altogether different, preferable experience. The fact that I had instant access to the game without having to buy it again (as I owned it already on PC) is an obvious advantage, as is the fact that Epic Game Store cloud saves automatically kicked in, meaning I could pick up right where I left off.

Digital Foundry

Ako želite besplatno isprobati GeForce Now na vašem računalu, tabletu, laptopu ili mobitelu, to možete napraviti klikom na link.

Odete na GeForce stranicu, skinete aplikaciju i povežete sve svoje PC trgovine (klijente) i spremni ste za igranje

Mislimo da će Google nakon ovoga (a tek dolaze xCloud, PS Now i dr.) morat dobro razmisliti u kojem smjeru će Stadia ići. Google Stadia već sad je prilično mrtva, a nakon ovoga bojimo se da će biti i teže se izvući.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano