Vijesti

Objavljeni svi detalji za Hitman Legacy Pack

Evo kako možete zaigrati Hitman Season 1 sadržaj u Hitmanu 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već smo pisali o odličnom potezu IO Interactivea da uključi sadržaj iz prošle Hitman igre u Hitmanu 2, a sada smo dobili potpune informacije kako možete pristupiti tom sadržaju. Hitman Legacy Pack je isprva bio najavljen samo kao besplatan dodatak za sve vlasnike stare igre, a sada su developeri stavili Legacy Pack na prodaju za sve nove igrače koji nemaju staru igru.

Welcome back, 47

Plan za stare igrače je isti. Ukoliko imate kompletnu igru ili GOTY izdanje dobit ćete odgovarajući Legacy Pack koji je dostupan u dvije verzije: običan i GOTY Pack. Za pristup je potrebano imati staru igru u potpunosti instaliranu na vašoj platformi kao i najnoviji patch koji vam otvara mogućnost preuzimanja Legacy Pack DLC-a kada pokrenete staru igru.

Običan Legacy Pack sadrži sve remasterirane lokacije i sadržaj iz prve igre. GOTY Legacy Pack sadrži sve iz običnog Legacy Packa i dodatni sadržaj iz GOTY izdanja igre: Patient Zero bonus kampanju, tri GOTY odjela i tri Escalation ugovora. Ukoliko imate pristup Legacy Packu, a nikad niste kupili GOTY izdanje možete nadograditi Legacy Pack na GOTY Legacy Pack za dodatnih 75,99 kn.

Svi koji nikad nisu igrali staru igru mogu kupiti kompletni GOTY Legacy Pack sa svim mogućim dodacima za 149,99 kn. Sav ovaj sadržaj teži 37.96 GB budući da je unutra čitava prošla igra u novom izdanju za Hitman 2. Sav sadržaj je integriran u Hitman 2 pa će igrači uz remasterirane mape dobiti i nove poboljšane mehanike iz nove igre.

Sve informacije i dodatne detalje možete pronaći na službenoj stranici.

Hitman 2 izlazi 13. studenog za PlayStation 4, PC i Xbox One.

https://www.youtube.com/watch?v=PpmD_U90p8o

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano