Vijesti

Obsidian ima novi projekt, smiješi li nam se novi Fallout ili Pillars of Eternity 2?

Studio specijaliziran za žanr RPG-a radi na igri s kodnim naslovom “Project Louisiana”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio Obsidian Entertainment počinje s polaganim vađenjem masti najavom rada na novom projektu o kojem se zasad ne zna ništa osim slike klasa žita i nekog neodređenog alata, a ispod svega stoji tekst “I used to dream that when my god came back, he would forgive us. That’s the trouble with dreams. Sooner or later, we all have to wake up”.

Slika i citat objavljeni su na Twitteru i službenoj stranici, a na službenom Obsidianovom forumu povela se rasprava o misterioznom projektu. Tamo se i pojavilo ime “Projekta Louisiana”, a osim toga ne zna se apsolutno ništa više.

Iz mnoštva nagađanja iskristalizirale su se dvije najizglednije mogućnosti. Prva od njih je Fallout 4: New Orleans, a bio bi to spinoff po uzoru na Fallout: New Vegas. Tome u prilog idu glasine koje su se proširile prošle godine, tada je sve bilo demantirano, no Louisiana i dalje vuče na tu stranu.

Druga mogućnost je Pillars of Eternity 2 kojem u prilog više ide objavljena slika, no Obsidian bi nas mogao iznenaditi i nečim potpuno drugačijim i novim.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano