Vijesti

Od sutra drastično pada cijena PlayStation VR-a u Hrvatskoj

Dobre vijesti stižu za one koji već neko vrijeme čekaju uroniti u budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno smo dočekali vijest koja će, vjerujemo, mnoge od vas uvjeriti da pruže šansu virtualnoj realnosti. Naime, nakon što je već nekoliko puta snižena cijena PlayStation VR-a, a kasnije u paket dodana i kamera koja vam apsolutno treba za upotrebu, sada je taj cjelokupni paket snižen još više.

Naime, iz Sonyja su objavili kako maloprodajna cijena start paketa za cijelu Europu od sutra pada s 399 na 299 eura. Službeno nam je potvrđeno iz Sancte Domenice, službenog Sonyjevog distributera kako isto vrijedi i za Hrvatsku, pa će cijena paketa s PlayStation VR headsetom, kamerom i PlayStation VR Worlds igrom od sutra biti snižena s 3299 na 2299 kuna. Dakle, za cijelih tisuću kuna, što je i više od Sonyjevog preporučenog sniženja!

Dakle, za potpuno iskustvo potrebni su vam samo još PlayStation Move kontroleri, koji nažalost ne dolaze u najjeftinijem paketu. Iako je neke igre moguće igrati bez Move kontrolera, poput primjerice Gran Turismo Sporta, definitivno preporučamo nabavku dodatne periferije za potpuno VR iskustvo. Međutim, dobra vijest je i da je paket s VR headsetom, kamerom, PlayStation VR Worlds igrom i dva Move kontrolera, od sutra također snižen za tisuću kuna, pa mu cijena sad iznosi 2599 kuna (umjesto dosadašnjih 3599).

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano