Vijesti

Od zločinca do heroja ― No Man’s Sky s idućim velikim ažuriranjem postaje praktički MMO igra

Kolovoz 2016. godine mjesec je kad je izašao No Man’s Sky. Mjesec je to kad su svi shvatili da je igra zapravo No Man’s Lie jer je njen kreator Sean Murray kojeg naš urednik obožava i ima ga na svojoj forumskoj slici, nalagao napaćeni narod kao nitko do tad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ili nije? Jer Sean je rekao da će igra imati multiplayer i hrpu sadržaja. I ima, sad zaista ima. Nekoliko godina poslije. Je li Sean točno rekao kad će No Man’s Sky dobiti sve te stvari za koje smo mislili da će odmah imati?! Ne sjećam se, ali danas je No Man’s Sky igra bogata sadržajem, a tek će od ljeta sve eksplodirati.

Mislim da je ovo igra za koju svakako treba napraviti opet recenziju jer današnji No Man’s Sky nema veze sa starom igrom. U ljeto ove godine dolazi do sad najveći update koji je igra dobila.

NMS MMO? What?

No Man’s Sky Beyond je naziv novog besplatnog sadržaja koji stiže na ljeto, a u sebi sadržava zapravo čak 3 velika ažuriranja u igri. Prvo ažuriranje je zapravo odlazak NMS-a u MMO vode jer će igra sad imati pravi multiplayer mode gdje ćete moći zajedno igrati s tisućama igrača koji istražuju NMS svijet.


The first component of Beyond we are announcing today is No Man’s Sky Online.
No Man’s Sky Online includes a radical new social and multiplayer experience which empowers players everywhere in the universe to meet and play together. Whilst this brings people together like never before, and has many recognisable online elements, we don’t consider No Man’s Sky to be an MMO – it won’t require a subscription, won’t contain microtransactions, and will be free for all existing players.

Iduća dva ažuriranja koja će biti dio istog paketa ne znamo i tek će ih Hello Games otkriti. Mnogi se nadaju i žele NMS VR. Više detalja o Beyondu pronađite ovdje.

Inače, No Man’s Sky nedavno je dobio nagradu za igru koja je najviše evoluirala i zaista jest. Nevjerojatno je kakva je to igra danas u odnosu na 2016. kad je izašla. Sve stare igrače, ali i nove zaista očekuje na stotine sati zabave.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano