Vijesti

Odlična pucačina Insurgency: Sandstorm na proljeće dolazi na konzole

Ako ste ljubomorni na svoje PC prijatelje koji igraju i uživaju u prilično kvalitetnoj taktičkoj FPS pucačini Insurgency: Sandstorm, onda se strpite do proljeća iduće godine jer developeri igre New World Interactive, potvrdili su kako igra stiže na konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuška da će igra doći u travnju jer studio odavno radi na konzolaškim verzijama. Igra je trenutno dostupna samo na PC-u i igra je postala prilično popularna kod igrača koji vole realistične taktičke pucačine. Takvih igara svakako nedostaje na konzolama i vjerujemo da će igra biti itekako dobro prihvaćena.

Developeri su istaknuli da nisu htjeli požurivati verziju za konzole dok PC verziju ne optimiziraju u potpunosti i ne ispeglaju sve probleme koje su imali s igrom. Dakle, konzolaši će dobiti ispeglanu verziju igre lišenu početničkim greškama i problemima, što nije nikako loše.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano