Vijesti

Jako dobar i potpuno besplatni Monster Hunter World klon dolazi i na konzole idući tjedan

Ako ćemo gledati i pričati o najboljim besplatnim igrama onda u top 5 morali bismo navesti svakako navesti Dauntless. Radi se o vrlo dobrom RPG-u kojemu je uzor nedvojbeno Capcomov mega popularni i uspješni Monster Hunter: World.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dauntlessu također lovite i ubijate ogromne beštije, skupljate njihov loot i konstantno se nadograđujete. Ovakav gameplay je skroz zarazan jer konstantno usavršavate buildove i nailazite na jače protivnike i bolji loot.

Igra je nedavno dobila ogromni, baš ogromni update koji je jako puno poboljšao igru i dodao tonu novih stvari (nove klase, oružja i beštije), a prerađena je i grind mehanika koja je prije bila previše gramzljiva.

Igra ni u kojem slučaju nije pay to win. Ništa nije zaključano iza “zida plaćanja.” Sve možete dobiti igranjem.

Dauntless na konzole (PS4 i Xbox One) stiže 21. svibnja što je točno sedam dana od danas. Igra je već duže vrijeme dostupna na PC-u. Dakle, idući utorak skinite igru i igrajte u co-op-u jer tako je puno, puno zabavnije i igra je namijenjena co-op igranju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano