Vijesti

Odsada možete biti Tifa Lockhart u GTA V

Možda ste pomislili da je posrijedi, iza leđa javnosti, nekakav skriveni deal između Rockstar Gamesa i Square Enixa u kojem možete igrati kao Tifa Lockhart? A možda i niste. U svakom slučaju, možete – ali samo na PC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, radi se o character swap modu kojeg možete skinuti ovdje i igrati se kao Tifa. Ne znam za vas, al ovo je više nego dovoljan razlog za utući još ponešto desetaka (stotina) sati u igru. Tifa je zogdna k’o sam vrag!

Ah da, ako niste baš za nju, možete biti, primjerice, Captain Price. Oni koji su igrali Call of Duty: Modern Warfare, znati će o čemu je riječ. Čak i cijeli squad ima reskin sa night vision googles. Ako vam ni to nije po ukusu, možete biti i Batman, Catwoman ili Bane u The Dark Night Rises modu.

Kreator Tife kao skina odnosno moda za GTA V je alex189 i dovoljno je virnuti na njegov profil za slinjenje nad odlično obavljenim poslom. Čini se kako mu je specijalnost izrada skinova ženskih likova iz najpopularnijih igara današnjice.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano