Vijesti

Okrutna budućnost Days Gonea preživjet će se jedino uz pomoć vašeg vjernog motora

Nova doza gameplaya samo je pojačala naše iščekivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od početnih igara ovogodišnje Sonyjeve konferencije bio je upravo budući hit Days Gone. Riječ je o zombie survival igri otvorenog svijeta u kojoj ćemo morati brinuti se o vlastitom preživlajvanju. Čovječanstvo je pobjeglo iz gradova i skrasilo se u ruralna područja. Još od prošlog E3-a nismo imali novih prikaza i svi su čekali Sonyjevu konferenciju ove godine. I eto, napokon je stigao novi gameplay i ostavio nas oduševljenima.

Naš protagonist, Deacon, kreće u potragu za nestalim članom svoje grupe. Napušta sklonište na svojem motociklu i time dobivamo prvi prikaz vožnje koja bi trebala biti važan element ovog naslova. Osim toga, dobili smo i dozu stealtha. Lijepo je vidjeti da će Days Gone biti miks više žanrova, a u nekim segmentima, kao što je bliska borba, neodoljivo podsjeća na The Last Of Us. Deaconova avantura popraćena je sjetnim tonovima akustične gitare koji stvaraju vrlo opipljivu atmosferu.

https://www.youtube.com/watch?v=_0dW1MDi-jQ

Deacon se doima kao pomno razrađen lik.

Interesantno je primijetiti da brzi i mnogobrojnjni zombiji nisu jedina opasnost koja će nas pratiti. Morat ćemo paziti i na ostale preživjele koji će sigurno htjeti osigurati što lagodniji život u apokalipsi. Isto tako, priroda će biti veliki neprijatelj, stoga će nas napadati vukovi, medvjedi i ostali predatori koji se bore za preživljavanje.

Ova ekskluziva još uvijek nema datum izlaska, no ako ovako nastave, uskoro ćemo dići pobunu da što prije dobijemo potencijalno ogroman PlayStation hit.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano