VijestiZanimljivosti

Otkazao mu kontroler na finalu Call of Duty turnira od 500 tisuća dolara

Miami. Igraš veliko finale Call of Duty Pro League za nagradu od $500,000. Izgubiš prvu rundu 3-0. Izgubiš prvi meč druge runde, trebaš se vratiti nekako, podignuti iz mrtvih… Ali kad te ne ide onda te ne ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije taj dan išlo Gen.G timu i Chance Moncivaez – “Mauxu” kojem je na samom početku drugog meča druge runde otkazao skupi SCUF kontroler. Da stvar bude gora, pokvarila se R2 tipka, čovjek je prosvjedovao, organizatori nisu dopustili pauzu, pa je protivnički tim eUnited dobio i tu rundu.

Maux se kasnije na Twitteru požalio da su mu organizatori, umjesto da naprave pauzu, dali tek spajalicu. Što da čovjek napravi sa spajalicom? Maux je zatim pokušao igrati s alternativnim kontrolama, ali naravno da nije išlo.

Što je najgore od svega? Čovjek je imao rezervni kontroler. Ali kako je kasnije ispričao, bio je u tolikom šoku da je totalno zaboravio na njega.

Call of Duty: Modern Warfare možete prednaručiti po najnižoj cijeni u Hrvatskoj u Infomarku. [KLIK]

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano