Vijesti

Otkrivene su nove PlayStation Plus igre: Luda vožnja i odlično napucavanje

Već po dobrom starom rasporedu, prvog utorka svakog mjeseca događa se smjena PlayStation Plus igara. U 8. mjesecu taj dan pada na 6.8., što znači da do onda imate vremena da “pospremite” odlični Detroit: Become Human i zabavni Chase Turbo.

Nova PlayStation Plus ponuda donosi upravo igre kakve većina nas iščekuje – one koje vjerojatno nismo igrali. A ima li bolje igre koje nikad niste igrali od one iz Sniper Elite serijala? Kad bismo radili top listu igara koje nikad niste igrali, igre iz serijala bi bile pri vrhu. Realno, radi se o serijalu koji NE spada među najpopularnije, što bismo rekli da je nezasluženo.

Sniper Elite 4

Dakle, perjanica je Sniper Elite 4 koji će nas odvesti u Drugi svjetski rat u Italiju gdje ćemo se šuljati, spletkariti i koristiti okolinu kako bismo uništavali protivnike, postavljati zamke, a sve da bismo u konačnici došli do onog savršenog mjesta s kojeg možemo snajperom “skinuti” glavnu metu.

Svi koji volite napucavanje i dozu taktiziranja ovo je igra za vas. Nećete se razočarati. Bonus su kooperativno prelaženje kampanje s prijateljima i online napucavanje.

Sniper Elite 4 | 101 Gameplay Trailer | PS4

WipEout Omega Collection

Druga igra je WipEout Omega Collection koji sadržava WipEout 2048, WipEout HD i HD Fury ekspanziju. Velika brzina i napucavanje i pregršt sadržaja, a bonus je svakako prilično zabavan online s d 8 igrača. Nemojte ga igrati s prijateljima jer ćete se sigurno posvađati.

Još veći bonus? Kauč splitscreen!

WipEout Omega Collection | Accolades Launch Trailer | PS4 Pro
Oznake

7
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
FicoLegendMaster_XfoggyXboxGamerIndalecio Recent comment authors
novije starije popularnije
Flipper

Imam Wipeout Omega Collection i jedna od najljepših HDR igara na PlayStationu 4. Sniper Elite će se svakako isprobati. Nije loša ponuda zapravo.

Master_X

Ali ima dosadan soundtrack naspram orginalne verzije iz 2008 god.Srećom pa upalim svoju custom playlistu.

Matador

Solidna ponuda.Nemam ni jednu ni drugu.Malo me Sniper Elite razočarao izgledom s obzirom da je riječ o igri iz 2017., ali uvijek sam ga htio probati.

personauser

Xbox daleko bolje ima bolje besplatne igre od PS ovaj mjesec

foggy

Jedva čekam da ne skinem niti jednu jer me ne zanimaju.

FicoLegend
Objavio/la: @foggy

Jedva čekam da ne skinem niti jednu jer me ne zanimaju.

Sniper Elite 4 preporučam. 🙂
I solo je odlična igra, ali u coopu može postati čudo, pogotovo jer su leveli otvorenog tipa i poprilično veliki. Grafički je igra također oku ugodna.

Indalecio

Super!

Povezano

Back to top button
Close
Close