Vijesti

Otvori vlastitu igraonicu u GTA Online, igraj s drugima posebne igre i peri lovu

Kad je GTA V Online izašao prije sad već više od 6 godina, osim katastrofalno loših učitavanja igri smo zamjerali i nedostatak sadržaja. Tko bi rekao da će Online postati danas ono što jest? Koliko ta igra ima sadržaja je nevjerojatno. I Rockstar ne staje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako to nitko nije tražio, Rockstar je bez ikakve najave u sklopu The Diamond Casino ekspanzije i novog heista dodao 12 8-bitnih retro igrica. Možemo otvoriti svoju igraonicu i za druge igrače instalirati sve ili samo neke retro igre. I naravno, ako ste uopće sumnjali, sve to je paravan za pranje novca u stilu kako to radi svaki pošteni ugostitelj na ovim prostorima.

Dodano je 12 retro igara koje su parodije na neke danas kultne igre, a tu su i nastavci igara koje smo igrali na automatima u San Andreasu i GTA IV. Sve njih možemo igrati multiplayer s drugim igračima, obarati rekorde na zasebnim toplistama. I naravno, kad netko obori tvoj rekord, lijepo ga miniraš zajedno s igraonicom. Zabava, zabava, zabava.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano