Vijesti

Ovaj detalj iz The Last of Us 2 novog prikaza mnogi nisu primijetili

Reakcija nakon noćašnjeg trailera? “Joel! Što?!! Izlazi već za 5 mjeseci?!” Tako je većina nas reagirala, a to su ujedno i dvije stvari koje su nas najviše zaokupirale u 3-minutnom prikazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, mnogi nisu obratili pažnju na Ellie koja iz nekog razloga nosi gasmasku u zatvorenoj inficiranoj prostoriji. Zašto to radi kad znamo da je imuna? Oko čega se i vrti radnja prve igre.

Vjerojatni razlog tome je da Ellie i dalje želi sačuvati svoj imunitet tajnim, čemu u prilog ide i tetovaža na ruci koja je “ugrižena”, međutim, postavlja se pitanje. Ako je u romantičnoj vezi s Dinom, zašto barem ona ne zna za tu tajnu?

Trenutak prije nego što Ellie izgubi vezu s Dinom.

Možda njihova veza (Ellie i Dine) ipak nije toliko duboka. Barem ne ona romantična. Kako razaznajemo iz trailera, radilo se o tek jednom poljupcu, vjerojatno prvom, što ne mora nužno značiti da su stvoreni romantični osjećaji.

U prikazu smo vidjeli i Tommyja, Joelovog brata, koji je jedina osoba koja još zna za Ellien imunitet. I pokojeg pripadnika Firefly skupine koji je preživio iz prve igre.

Dakle, sigurni smo da će se jedan dobar dio radnje drugog djela The Last of Us priče odnositi i na Ellien imunitet, te na Joelove postupke s kraja prve igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano