Vijesti

Ovaj mod će omogućiti da u Skyrimu konačno radite ono što ste oduvijek željeli

Tokom godina za Skyrim je dodano stotine, pa i tisuće modova. Neki optimiziraju igru, neki zmajeve mijenjaju u krave, neki donose detaljnije razgovore i odluke, neki urlike neprijatelja tokom umiranja mijenjaju za Mike Scotta iz The Officea, neki donose nove vremenske (ne)prilike, neki dodaju nove životinje, neki mijenjaju rakove za Zoidberga iz Futurame, neki dodaju totalno nove questove, neki donose apokalipsu s vlakovima (obavezno pogledati), neki su nanovo sagradili porušeni Winterhold, neki su implementirali sistem farmanja (prave farme), neki dodaju potpuno nove velike gradove, neki lica neprijatelja mijenjaju za Trololol face…

I sve je to divno i krasno, ali oduvijek smo u Skyrimu željeli otplesati valcer i pod vedrim zvjezdanim nebom otploviti u noć. Srce dragonborna je veliko. Sad to i možemo.

A Skryim Waltz – custom animation by Hoamaii

Mod možete preuzeti s Nexusmodsa, a kreirao ga je korisnik Hoamaii koji je na Youtube i podignuo video od iznad. Mod radi samo u trećem licu, a radi se u biti o magiji kojom možete “začarati”, a zatim i zaplesati s bilo kojim humanoidom u igri.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close