Vijesti

Ovako se Days Gone nosi sa stotinama zombija na ekranu

Sonyjeva ekskluziva svakim prikazom izgleda sve impresivnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što smo prošlog tjedna zahvaljujući Game Informeru saznali kako je Days Gone već u svojem prvom satu jedna od najbrutalnijih igara danas, sad se ekipa iz istog magazina pobrinula i da dobijemo prvi pravi gameplay prikaz hordi zombija i moramo priznati, PlayStation 4 se prilično dobro drži prikazujući stotine zombija na ekranu odjednom.

Ekipa iz Game Informera i developeri iz studija Sony Bend pripremili su tako čak 20 minuta gameplaya, a koji je insceniran za potrebe videa. Tako su zombiji postavljeni na jednu fiksnu lokaciju, a novinari popularnog magazina trebali su ih poraziti uz korištenje gotovo neograničenog arsenala oružja. Dakle, to su uvjeti u kojima mi gotovo sigurno nećemo igrati, ali barem smo dobili dokaz da PlayStation 4 itekako može tehnički izgurati ovu igru.

https://www.youtube.com/watch?v=QVYFUPgu7ds

Zbilja, tehnički se igra izvodi impresivno, iako tu ima još dosta prostora za napredak. Primjerice, zombiji ne reagiraju najbolje u nekim situacijama, što su developeri i sami potvrdili više puta kroz ovaj 20-minutni gameplay prikaz, pa odluka za odgodom igre u 2019. godinu zvuči zaista logično.

“I zombiji su ljudi”

Također, developeri su pričali i o tome kako će se horde zombija ponašati u “pravoj” igri. Zombiji, odnosno “freakeri” kako ih developeri nazivaju, kreću se u igri u velikim skupinama od lokacije do lokacije. Njima, kao (donekle) živim bićima, treba hrana i spavanje, pa ćemo ih viđati u igri kako lutaju šumama i zaseocima u potrazi za istim, što znači kako ćemo ih rijetko viđati na istom mjestu, a moći će nas iznenaditi gotovo svugdje. Isto tako moći ćemo iznenaditi i mi njih, jer kao što sam naveo ranije, i oni trebaju spavati.

Za kraj, ako vam video iznad bude loše radio ili bude uklonjen, preporučujemo baciti oko direktno na stranice Game Informera, gdje je ponuđeno gledanje istog videa u punoj rezoluciji od 1080p.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano