Vijesti

Ovakvu battle royale igru još niste igrali, a potpuno je besplatna

Pa to je potpuno nevjerojatno! Besplatna battle royale igra? Ma nije valjda. Bogme, ne lažem vas, zaista kažem vam, postoji. I kliknuše svi na ovaj članak. Bijaše to najčitaniji članak ovog subotnjeg dana jer su u njemu dvije ključne riječi – BR i besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vožnjom do pobjede

A notmaycar (piše se malim slovima, tako se zove igra) je battle royale igra u kojoj se do pobjede borite s autima. Dakle, nekad smo imali Twisted Metal ili Destruction Derby, pa ako spojite te dvije igre, stavite ih na veću mapu, dobit ćete notmycar igru.

Igra je potpuno besplatna na Steamu i bit će još idućih 6 mjeseci u “early accessu” jer developeri žele dodati još hrpu novih stvari.

Igra je baš kao i svaka druga BR igra – i ovdje “iskačete” iz aviona, tražite bolji loot odnosno “power-up-ove” i onda počinje nered. Developeri će u igru dodati još više modeova uz BR, a povećat će i broj igrača na mapi do 75.

Ako volite Twisted Metal, krš, lom i destrukciju, ovo je možda prava igra za vas. Isprobajte, džabe je.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano