Vijesti

Overwatch 2 je dobio 2 sata gameplaya

Na iznenađenje apsolutno nikoga Blizzard je na Blizzconu prošli tjedan najavio novi Overwatch. Overwatch 2 neće biti nikakav revolucionarni naslov, već “samo” nastavak na jedinicu koji bi trebao dodatno unaprijediti formulu. To govori i činjenica kako će sav sadržaj iz “jedinice” biti dostupan i u “dvojci”, te da će igrači iz obje igre moći međusobno igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok međusobno igranje između dvije igre vrijedi za klasične PvP modeove, to neće vrijediti za novi PvE mode i story mode. Kad smo kod priče, nakon fantastičnih cinematičnih sekvenci i odlične karakterizacije heroja bilo bi priglupo od Blizzarda kad nebi pokušao bankirati na ovakav način. Dok je istovremeno svakako fer odnos prema starim igračima, jer “jedinica” će dobiti sav novi PvP sadržaj, odnosno sve nove mape i heroje.

Kako bilo, u međuvremenu smo dobili 2 sata PvP gameplaya koji je donio nekakve promjene korisničkog sučelja, ali i ne grafički pomak. Ispravite nas ako smo u krivu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano