Vijesti

Overwatch će dobiti vlastitu esports diviziju

Blizzard polaže velike nade i vjeruje u ovu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još prošle godine je Blizzard izjavio kako planiraju pokrenuti samostalnu Overwatch ligu s ciljem integracije u svjetsku esports ligu. Taj plan se polako počeo realizirati, jer je osnovana zasebna divizija koja se brine o menadžmentu, svim operacijama, prodaji i distribuciji Overwatch esports programa, a to uključuje i Overwatch ligu i Overwatch Svjetski kup.

Dodatni poguranac u leđa ovakvom projektu predstavlja i Activisionova akvizicija MLGa (Major League Gaming), koja je obavljena još 2015. godine za 46 milijuna američkih dolara. Međutim, Overwatchu će pomoći činjenica da će MLG biti u potpunosti integriran unutar Blizzarda, iako će nastaviti raditi pod svojim starim nazivom.

MLG će nastaviti prenositi sav Blizzardov i Activisionov esports sadržaj, što uključuje Overwatch ligu i Call of Duty Svjetsku ligu. Postojeća Blizzardova esports divizija će nastaviti podržavati ostale igre poput Heroes of the Storm, Hearthstone, StarCraft i World of Warcraft, ali čini se kako će sva svjetla reflektora biti uperena u Overwatch, koji bi polako trebao postati dominantna Blizzardova esports igra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano