Vijesti

Ovo su velike igre koje nemaju datum izlaska, ali se nadamo izlasku u 2019. godini

Ovo su samo najveći hitovi za koje ne znamo niti okviran datum, ali nekako se nadamo i mislimo da će doći ove godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već smo nekoliko puta rekli i naglasili da će 2019. godina biti jedna od najboljih i najluđih ikada. Ako niste čitali ili gledali naš video, ovdje možete vidjeti najveće igre koje dolaze u siječnju. U ovome članku ćemo napisati samo najveće igre koje znamo da dolaze, ali developeri nisu nikad jasno rekli konkretan datum ni godinu izlaska. Iako, za većinu igara na listi nadamo se da dolazi 2019. godine budući da 2020. najkasnije očekujemo nove konzole i nove igre. Neke od igara su zaista igre za koje očekujemo da će obilježiti ovu generaciju kao što je to The Last of Us II.

Death Stranding, The Last of US Part II, a možda i Cyberpunk 2077

Iako vjerujemo da će Death Stranding i The Last of Us Part II zaista doći u 2019. godini, a jučer smo dobili i prilično veliki hint da je to tako o čemu ćemo pisati u drugoj vijesti, uvrštavanje Cyberpunka je više naša želja da zaigramo ovo čudo u 2019. godini nego što je to realnost iako nikad ne znate što je CDPR sve sposoban napraviti. Sjeća li se itko Project Awakeninga, najavljene PlayStation 4 ekskluzive koja je neodoljivo podsjetila na otkazani Microsoftov Scalebound? O njoj dugo vremena ništa nismo čuli. 

U video smo ubacili i dvije Nintendo Switch ekskluzive. Jedna je Bayonetta 3, a druga igra je Metroid Prime 4. Dok Bayonettu realno možemo očekivati ove godine, Metroid nam se čini debelo, debelo na početku razvoju da je teško da će doći u 2019. godini, ali dok ne potvrde datum barem nam nada ostaje. Microsoft nije nikad rekao ni kad izlazi Halo: Infinite, no sve upućuju na 2019. godinu i to tamo kraj godine. Znamo samo da i Gearsi 5 dolaze ove godine, ali nismo njih ubacili u video jer za Gearse znamo da dolaze ove godine.

NAJVEĆE IGRE ZA KOJE NE ZNAMO DATUM/GODINU IZLASKA

https://www.youtube.com/watch?v=uQNSLNqU_Ek

Ghost of Tsushima još je jedna PlayStation 4 ekskluziva za koju nemamo godinu izlaska, ali također vjerujemo da je 2019. godina izlaska igre. I za nju je Sony jučer dao prilično veliki hint. Kao što ste sigurno primjetili, najviše igara bez jasne godine izlaska čine PlayStation 4 ekskluzive, a na listu moramo dodati i Dreams koji gotovo sigurno dolazi ove godine. Prema najavama uskoro započinje javna beta za sve igrače. Bethesda se nije proslavila baš prošle godine, pa je vrijeme da Doom Eternal spasi stvar ove godine.

Beyond Good and Evil 2 čekamo već nekoliko godina i čini nam se kako je Ubisoft konačno ove godine spreman izdati igru. Vidjeli smo već prilično dosta gameplaya što znači da bi napokon igra morala doći 2019. godine jer daljnje odgađanje naljutilo bi već nezadovoljne igrače koji predugo čekaju ovaj naslov. Dying Light 2 za mnoge je najjočekivanija zombie igra godine. Prvi dio bio je jako odlična igra, a s dubljim RPG sustavom, frakcijama i odlukama koje će promijeniti igru Dying Light 2 potencijalno je veliki hit ove generacije.

Ljubitelji strategija jedva čekaju vidjeti i čuti detalje o novom Age of Empiresu 4, no nekako sumnjamo da će doći ove godine. U idućem članku i videeu obradit ćemo najveće igre u 2019. godini koje tek trebaju doći. Za neke također ne postoji čvrst datum izlaska, ali su potvrđene da stižu ove godine. Lista je zaista impresivna, pa dok ne napravimo novi video uživajte u ovome. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano