Vijesti

Pa kad je već Road Rash klinički mrtav, onda se bar možemo mlatiti na motociklima u igri Road Rage

Sila zvana nostalgija je jaka u ovom naslovu koji nosi slično ime kao njegov uzor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako imate poduži gamerski staž, onda ste sigurno barem jednom odigrali Road Rash i s guštom pomoću lanaca, palica ili nogu mlatili druge motocikliste dok ste jurili prometnim ulicama. Road Rage je poprilično inspirian Road Rashom tako da će i ovdje biti u igri naoružana količina delikvenata na motociklima koji će se mlatiti dok se voze. tako će razvojni tim Team6 i izdavač Maximum Games nastojati popuniti prazninu koju je Road Rash ostavio.

Road Rage će biti open world naslov smješten u fikcionalnom gradu po imenu Ashen sa 7 različitih lokacija smještenih u nekoliko kvadratnih milja. Cilj igre je, kao jedan od članova lokalnog moto gang tima postati glavna faca na svim područjima te pritom srediti kriminalnu organizaciju koja vlada gradom. Road Rage će biti specifičan po tome što će nuditi tradicionalni split screen za 4 igrača kao u dobra stara vremena. Opet će biti gužvi na kauču. Oružja će biti samo kratkog dometa, tako da, nažalost, ništa od napucavanja i glumljenja da smo Švarci u T2.

Inicijalno je Road Rage trebao izaći još 18.11. prošle godine za PlayStation 4, Xbox One i PC, ali je izlazak odgođen za ovu godinu, točnije 24.10. Skoro godinu dana kasnije i to čisto radi toga da Team6 obavi posao do kraja kako treba. Neke dodatne značajke kao podrška za HDR će eventualno naknadno biti ponuđene u vidu zakrpe, a igra će se (barem na konzolama) vrtjeti u 1080p rezoluciji pri 30 sličica u sekundi.

https://www.youtube.com/watch?v=wg5hVDhi2ds

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano