Vijesti

Path of Exile dobio peto poglavlje za završetak priče

The Fall of Oriath je zaista jedna velika ekspanzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grinding Gear Games studio je dovršio veliku ekspanziju The Fall of Oriath, a svijet Wreaclasta se nepovratno promjenio.

Ekspanzija donosi peto poglavlje glavne priče koje bi trebalo završiti priču, a osim toga implementirano je zapravo pet poglavlja koje zamjenjuju postojeće s obzirom na težinu igranja.

The Fall of Oriath vraća igrače u zemlju iz koje su prognani, a igra će sada imati 10 poglavlja, jer ćemo se vraćati na pretodnih pet koja će biti izmjenjena u smislu lokacija i questova s obzirom na igračeve odluke tijekom prvog prelaska.

Izbačene su težine Cruel i Merciless, te je igra sada postala jedno putovanje kroz deset poglavlja. Ubačen je i Pantheon sustav koji omogućuje bitke s drevnim bogovima, a jednom kada ih porazite možete dobiti dio njihovih moći.

Postoje ukupno četiri glavne moći i sedam sporednih, a možete imati samo jednu glavnu i jednu sporednu moć aktivnu u isto vrijeme. Potpunu listu promjena i svih novina koje donosi ova ekspanzija možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano