Vijesti

PC ima svog konja za jahanje po preriji; This Land Is My Land će biti open world western igra

Konkurencija Red Dead Redemptionu i Wild West Onlineu? vidjet ćemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da se pomalo sramežljivim, ali vidljivim koracima western žanr popularizirao. Game Labs tako radi na open world western igri imena This Land Is My Land koja će izaći za PC (druge platforme se zasad nigdje ne spominju). Hvale se kako će mapa biti veća od one za Skyrim vte kako će svijet u igri konstantno evoluirati i mjenjati se neovisno o našim akcijama. To znači da će kampovi i gradići mjenjati svoj izgled, patrole će tu i tamo promjeniti rute obilaska terena, umjetna inteligencija protivnika će biti konstatno prilagodljiva situaciji i slično.

Kako će igra biti smještena u doba invazije i doseljavanja amerikanaca, igrači će preuzeti ulogu native amerikanca odnosno indijanca iz jednog od preostalih sela. Naglasak će biti na borbi i obrani teritorija od invazije onih koji žele pokoriti dotični i vjerojatno spremiti indijance u rezervate ili ih ubiti. Dakle, bit će puno opasnih i nezgodnih situacija gdje će stealth mehanika doći do izražaja.

Sve ovo vrlo lijepo izgleda kad se ovako napiše, a i lijepo izgleda na dostupnim screenshotovima, no iza svega toga stoji mali studio Game Labs. Tako da uvijek postoji skepticizam prema obećanim stvarima. Uglavnom, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Nadajmo se da će uspjeti napraviti sve što su zacrtali. Nema okvirnog datuma izlaska ni dodatnih informacija, tako da ćemo se za njih trebati strpiti.

TLIML_ffa_4.jpg

TLIML_ffa_1.jpg

TLIML_ffa_2.jpg

TLIML_ffa_3.jpg

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano