Vijesti

Penjanje po božjem penisu u Assassin’s Creed Odysseyu? I to možete raditi

Preorder najskuplje edicije pada u 3, 2, 1…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je to jučer naš Andrija sramežljivo priznao, novi Assassin’s Creed nakon neuvjerljivog starta promocije s najnovijim prikazima i informacijama ipak je započeo intrigirati. Doduše, ne znamo je li to u slučaju kolege zbog činjenice da ćemo se moći unutar igre prostituirati ili nečeg drugog. Međutim i opći dojam je takav.

Dakle, Alexios i Kassandra moći će svoje tijelo prodavati pripadnima suprotnog spola, a možda i istog, a sada nas je oduševila još jedna informacija od strane onih igrača koji već imaju priliku igrati igru.

Mali penis, velika inteligencija. I igra.

Naime, kip vrhovnog starogrčkog boga Zeusa poslužiti će kao točka sinkonizacije poznate iz svih AC igara. Kako bismo došli do “vrha Zeusa”, put će nas navesti preko njegovog omalenog penisa. Alexios čak Dakle, uspinjati ćemo se po penisu. Zar nije ovo najbolja igra ikada?

Za kraj ću vas obrazovati malo o povijesti. U ona vremena se vjerovalo kako su vlasnici manjih spolovila obdareni inteligencijom. Općenito se poštivalo takve osobe, dok bi svakako bila uvreda Zeusu “prikačiti” veći penis. Stoga možete biti ponosni i sretni, baš poput mene, ako vam je prostor u boksericama nešto manje popunjen.

https://www.youtube.com/watch?v=mec9W9oSZqE

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano