Vijesti

PES 2020 još nije ni izašao, a Konami je već navukao bijes igrača

Konami je ponovno zabrljao, nažalost. I moramo priznati da nas to ne čudi, no stvarno su napravili početničku grešku koju si jedan ozbiljan studio ne smije dopustiti.

Naime, oni su jučer izbacili launch plan za igru i sasvim je normalno da igrači očekuju kako će prvi dan biti dostupan update patch s pravim transferima i ažuriranim ekipama. Iznenađenje – neće!

Već i ptice na grani znaju kako PES upravo ima najveći problem s licencama i prvenstveno zbog toga većina igrača voli FIFA-u, pa je potpuno nejasno kako Konami neće stići pripremiti ažuriranje na prvi dan igre, već će ono doći tek 12. rujna.

Do tada Konami savjetuje da ako planirate igrati Master League, pričekate ažuriranje i krenete igrati. Lošiji savjet nismo čuli.

The latest player rosters will only be available once the September 12 Live Update is implemented. As such, we recommend those who wish to play modes such as Master League with the latest team and player rosters to wait until the Live Update is released. We apologise for any inconvenience this may cause.

Ne moramo reći da je ova objava prouzročila pravu lavinu negodovanja i nezadovoljstva igrača. Danas je Konami izbacio novi post u kojem se ispričava i za ispriku igrači će dobiti svaki dan od dana izlaska pa do patcha 250 myClub Coinsa.

Trebamo li reći da to nije umirilo igrače?

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close