Vijesti

Pine je kombinacija Zelde i Fablea, obećava naprednu simulaciju i izlazi jako brzo

Pine nam je promakao ispod radara, a izlazi jako brzo. Već 10. 10. na PC i Steam. Toliko brzo da je vani već i predivan launch trailer kojeg pogledajte na dnu teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je Pine?

Pine je akcijska avantura smještena u otvoreni svijet koji je praktički simulacija za sebe. Igramo u ulozi Huea u svijetu gdje ljudi nisu na vrhu hranidbenog lanca. Dakle, ostale vrste su pametnije, a on će kao takav, podređene životijske vrste, trebati pronaći svoje mjesto. Tako ćemo se moći udružiti s drugim vrstama ili boriti protiv njih.

Sela drugih vrsta stvaraju se po random ključu, lideri su drugačiji, akteri se također random generiraju, pa nijedna igra nije ista. Možemo birati hoćemo li se sprijateljiti s nekim plemenom, ili im krasti hranu, staviti ih u podređeni položaj, a na kraju ih možda i istrijebiti. Ako oni to isto ne naprave prije nama.

Preživljavanje je ključ, a kako mi to radimo za nas i našu vrstu, tako će raditi i ostale vrste. Pine je po tom pitanju brutalna igra koja je svoje principe posudila iz teorije evolucije.

Valute nema. U ovoj igri valuta je natura, kažu to developeri, pa ćemo ponekad čak moći vidjeti dva različita plemena kako se, neovisno o nama, bore za komad drva ili neke druge vrijednosti. Obećava se i napredna inteligencija prijatelja i neprijatelja.

Pine izgleda predivno, zanimljivo i obećava puno toga. Možda čak i previše. Svakako ćemo znati više idućeg mjeseca kad igra stiže na PC i Switch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra