Vijesti

Pisac Half Life 2 epizoda, Portala i Left 4 Dead napustio Valve

Egzodus kreativne snage Valvea se nastavlja! Pisali smo kako je prošle godine Marc Laidlaw, glavni pisac Half-Lifea i Half-Lifea 2 otišao iz Valvea. Sada je isto odlučio napraviti i Chet Faliszek. Chet Faliszek je inače glavni pisac za Half-Life 2: Episode One i Half-Life 2: Episode Two, dok je njegov značajan doprinos bio i pisanje scenarija i likova za Portal, Portal 2, kao i Left 4 Dead te Left 4 Dead 2. U posljednje vrijeme Faliszek je bio zadužen i za poslovne odnose između developera koji rade na Viveu, dakle uglavnom administrativni posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka Chet Faliszeka o odlasku iz Valvea stiže nakon 12 godina rada u toj kompaniji. Chet je za portal GamesIndustry izjavio kako nema ništa uzbudljivo u njegovom odlsku te kako ni sam nije siguran što će dalje raditi.

Tako je Valve u kratkom roku ostao bez glavnih pisaca za Half Life serijal, što konkretno znači da neki potencijalni Half Life 3 nije nikad bio dalje od nas.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano