Vijesti

PlayStation 4 dobiva ogromni update koji na konzolu donosi hrpu novih i odličnih stvari?!

Ovo je zasad glasina, ali dolazi od prilično pouzdanog izvora koji već godinama “leaka” stvari koje se pokažu točnim uvijek. A s novim updateom PlayStation 4 bi konačno trebao dobiti stvari koje Xbox One već ima godinama, a koje su fantastične.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Praćenje napretka trofeja – dakle, imate trofeje koji zahtijevaju primjerice 100 “killova” u igri. Sad ćete u svakom trenutku moći vidjeti koliko vam nedostaje. Ovu formulu primjenite na sve slične trofeje koji zahtjevaju više vremena. Ovo je nešto što Xbox One ima odavno i stvarno je odlična stvar jer u svakom trenutku vidite koliko nečega vam nedostaje da biste osvojili achievement.
  2. Vrijeme igranja i detaljne statistike za svaku igru – još jedna stvar koja je fantastična na Xbox-u. U svakom strenutku za svaku igru možete vidjeti koliko ste je igrali, ali i pronaći razne zanimljive statistike specifične za tu igru. Ovaj feature je jako koristan i zanimljiv.
  3. Giftanje/wishlista na PlayStation Storeu – Sony je odavno patentirao patent za giftanje na PlayStation Storeu koji barem do sad nije zaživio. S novim ažuriranjem navodno da ćete moći složiti svoju wishlistu, ali i darivati drugima igre. Ili sami biti darovani.
  4. Mogućnost “pinanja” igara na XMB odnosno dashboard (korisno ako imate hrpu instaliranih igara i foldera, pa da ne morare tražiti i gubiti vrijeme)

Ovo ako bude točno su odlične stvari koje fanovi već traže i žele godinama, a koje su odavno trebale biti dio PlayStationa 4. Očekujemo da ovakve stvari budu prvi dan na PlayStationu 5, a ne da moramo čekati par godina na dolazak istih.

Povezano