Vijesti

PlayStation 4 za Crni Petak ide na cijenu manju od 1000kn?

Ako ovih dana razmišljate o kupnji PlayStation 4 konzole, možda bi bilo puno pametnije strpiti se točno mjesec dana kad nam slijedi još jedan Crni Petak, a to znači samo jedno – popusti, popusti i još više popusta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Hrvatska još uvijek kaska za ponudama koje možemo pronaći u velikim EU zemljama ili u SAD-u, situacija je svake godine sve bolja posebno kada pričamo o PlayStation ponudama. Zahvaljujući činjenici da je kod nas PlayStation službeno podržan, sve PlayStation akcije koje inicira sam Sony su aktualne i kod nas.

Prije nekoliko dana, počele su kružiti glasine kako će Sony za Crni Petak debelo skresati cijene PlayStationa 4 i PlayStationa 4 Pro što itekako ima smisla. Znamo svi da je službeno potvrđeno kako PlayStation 5 dolazi krajem iduće godine i Sony se želi riješiti što više PS4 konzola.

Američki gigant Walmart slučajno je lekao cijene koje će imati za Crni Petak i one su zaista odlične. Ako ćemo vjerovati glasinama, ovo nije samo njihova ponuda već je sam Sony odlučio skresati cijene i to debelo.

PlayStation 4 Slim će tako biti snižen na samo $149 što je manje od 1000kn, dok će PS4 Pro konzola koštati $299 što je manje od 2000kn. Još uvijek ne znamo kakva će biti ponuda domaćih dućana, ali očekujte 22.11. nikad jeftiniji PS4.

Ne samo zato što je to Crni Petak nego i što iduće godine izlazi PlayStation 5. Ako ne budete zadovoljni akcijama kod nas, vrijeme je da se javite dalekim rođacima u Americi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano