Vijesti

PlayStation 5 će biti prava high-end “mrcina”, a koštat će ispod $499, kaže poznati analitičar

Nismo dugo, zar ne?

Gotovo 10 dana nismo dobili novu vijest odnosno glasine oko izlaska PlayStation 5. Trenutno vlada zatišje jer svi uživaju u igrama koje je donio siječanj, a idući tjedan je prava ludnica u igraćem svijetu. No, ako ste željni vijesti oko PlayStationa 5 imamo za vas novu porciju glasina i mišljenja. Ne od strane nas, nego poznatih i priznatih analitičara kao što je Hideki Yasuda.

Premium konzola za malo novaca?

Premium i malo novaca ne idu skupa, ali gospodin analitičar baš misli to. Prema njegovim analizama i razmišljanju, PlayStation 5 će biti zaista prava, premium high-end moćna konzola koja će koštat manje od $499 što je manje dakle od 3.300kn. Zanimljivo je njegovo viđenje datuma izlaska konzola. On misli da će konzola doći iduće godine, ali tek tamo na kraju. Negdje u 11. ili 12. mjesecu. Mi pak nismo analitičari, no mislimo da je to kasno s obzirom na igre koje sve dolaze u 2019. godini.

Ako PS5 zaista dolazi tek krajem 2020. godine, što ćemo igrati? Također, mi smo nedavno upitali našu Facebook publiku, želi li platiti malo više novaca, a dobiti puno jači PlayStation 5 ili pak slabiji PS5, ali povoljniji. Većina čitatelja odgovorila je da je spremna platiti više, samo da PlayStation 5 bude prava igraća “mašina.”

Također, razlog zbog kojeg sumnjamo da će PS5 izaći tek krajem 2020. godine leži u tome što investitori nisu sretni padom potražnje za PlayStationom 5 u siječnju, nego “zazivaju” novi proizvod od Sonyja. Kako god bilo, idućih mjeseci čeka nas ludo i burno razdoblje. Izvor.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close