Vijesti

PlayStation, Call of Duty i Red Dead Redemption II dominiraju svijetom videoigara

Nevjerojatni rezultati i nevjerojatne brojke! Kad te ide onda te ide!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bliži se kraj studenog mjeseca, pa je vrijeme da NPD grupa izbaci rezultate za listopad koji je bio po mnogočemu rekordan u svijetu igara. Gameri su trošili svoj novac više nego ikada. Nisu čekali ni Black Friday. Ako vi čekate onda pročitajte svakako naš detaljan vodič za kupnju koji će vam pomoći pronaći najbolje dealove. Listopad je bio mjesec sreće za Call of Duty i Activision. I dalje najprodavanija igra ostala je Black Ops IV. Ako nastavi ovakvu prodaju. Black Ops IV mogao bi postati najprodavaniji Call of Duty naslov uopće. Druga igra koja je zauzela sam vrh je Red Dead Redemption II koji je, ne zaboravite izašao tek 26.10. Ne samo to nego je RDR 2 u tako kratkom periodu postao druga najprodavanija igra godine.

Rekordan PlayStation

Nekada pomislimo da je PlayStation 4 na zalasku “karijere” i iduće godine najaviti će sigurno PlayStation 5, ali “četvorka” ne posustaje. Ne da ne posustaje nego ruši rekorde. Ne moramo niti reći da je PlayStation 4 bio najprodavanija konzola. Fascinantan je podatak da Sony još od 2002. godine i vremena PlayStationa 2 nije imao ovako uspješan listopad. Dakle, 16 godina je prošlo! Ovaj listopad je mjesec u kojem su igrači u SAD-u otkada NPD grupa vodi statistku, a to je od 1995. godine potrošili najviše novca ikada. Čak $1,55 milijadi! Nevjerojatan mjesec za svijet igara!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano