Vijesti

PlayStation će s PlayStationom 5 predstaviti PlayStation Plus Premium?

Zadnjih par dana su se zaista intezirali PlayStation 5 rumori. Znači li ovo sve da smo sve bliže najavi konzole? Nadamo se jer PS4 Pro štuca kao baka od 90 godina u svim novijim igrama.

Probajte samo dok se neka igra učitava (The Division 2 ili GoW) poslati poruku ili ući u party. Trza naš stari dobri PS4.

Premium?

Spominju se Premium konzole, a sad su se pojavile informacije koje potvrđuju glasinu od jučer, a to je da će Sony navodno ponuditi dvije vrste PlayStation pretplate.

Jedna će biti ova koju sad imamo, uz neke dodatne i sitne benefite. Navodno da će cijena ove pretplate biti jednaka današnjoj ili malo viša na PlayStationu 5.

PlayStation Plus Premium će naravno biti skuplja verzija, ali bi trebala donijeti dosta novih benefita za igrače. Osim spomenutih ekskluzivnih beta testiranja igara i mogućnosti da gotovo svaku igru testirate otprilike 2 sata, spominje se mogućnost da će Premium pretplatnici dobivati više besplatnih igara, imati Premium PlayStation podršku, teme, avatare, pa čak se spominje i mogućnost rentanja igara za malen novac.

Navodno, navodno, da će Sony u nekim regijama ponuditi u cijeni i filmove besplatne. Također, PlayStation Premium pretplatnici bi trebali svi imati privatne servere u igrama (onima koje to budu nudile).

Bonus igre u odnosu na PS+ standardne pretplatnike su navodno PS2/PS3/PS4 igre koje će biti moguće igrati na PlayStationu 5 jer će konzola biti kompatibilna sa starim generacijama.

Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
ZeroIcek ™ThaUrbanFlipper Recent comment authors
novije starije popularnije
Icek ™

Sve zavisi koliko će to sitno skuplje biti. Full game trial je izrazito interesantan, kao i PS2/PS3/PS4 igre te fenny rent. Za sve to bih vrlo rado plaćao tu premium pretplatu.

ThaUrban

Stvarno se nadam da neće bit enormna cifra..

Zero

Nadam se da BC neće biti ograničen samo na njihove digitalne igre. Poanta čitavog BC-a je da možeš igrati igre koje već posjeduješ.

Povezano

Back to top button
Close
Close