Vijesti

PlayStation ima akciju na hrpu hitova koji koštaju do 76,00kn!

Rasprodaja kao stvorena za nove vlasnike PlayStation 4 konzole!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation Store ima više akcija nego što ćete pronaći na tržnici. Posebno nam je upala u oko jedna akcija koja već traje par dana i koja bi mogla zanimati sve vas nove vlasnike konzola koji ste za Crni Petak kupili po prvi put PlayStation 4 konzolu, a znamo da vas ima puno. Promociju možete pronaći na PlayStation Storeu (Hrvatska) klikom na link! Promocija ne uključuje neke nove igre, ali uključuje velike hit igre koje vrijedi odigrati, a zaista ne koštaju puno. Par kava manje i imate igru. Svakako treba izdvojiti Metal Gear Solid V – 53,99kn, stari, ali jako dobar Tomb Raider: Definitive Edition – 53,99kn, simpatični i odlični Unravel 2 – 75,99kn kao i super Battlefield bundle koji uključuje Battlefield 4 i Battlefield 1 za 75,99kn! 

Deus Ex: Mankind Divided je malih 34,49kn, a Mad Max koji će vam pružiti sate i sate zabave samo – 74,00kn! Nema smisla da vam pišemo sve jer na popustu je preko 200 naslova i svih mogućih žanrova. Od Need for Speeda, Uncharted serijala do Resident Evila i Assassin’s Creeda. Ovo je odlična akcija pogotovo za vas nove vlasnike konzole. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano