Vijesti

PlayStation je otvoren za kupnju novih studija koji će raditi PlayStation 5 ekskluzive

Koji studio kupiti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto je PlayStation najpopularnija konzola znaju svi. Zna to i Xbox šef Phil Spencer koji je u zadnje dvije godine potrošio milijune dolara na akvizicije first party studija koji će raditi ekskluzivno za Xbox i PC. Jedini je to način da Xbox uđe u next-gen bitku jer ako nema igara, nema ni igrača, a ako nema igrača nema ni para.

Sony nije rekao zadnju riječ

PlayStation kao brand u zadnje vrijeme prilično miruje. Prije nekoliko dana smo dobili pomalo razočaravajuće signale o tome da ne idu na E3 2019 jer realno nemaju što za pokazati. Druga stvar koju su istaknuli da žele manji broj ekskluziva, ali da one budu još kvalitetnije. Slažete se s tim?

Jedini koji donekle komunicira o PlayStation budućnosti je Shaw Layden koji je u razmaku od par dana dao 2 intervjua, ali nismo saznali ništa o novim stvarima. Ipak, između ostalog izjavio je da su “Sony i PlayStation otvoreni za akviziciju novih studija i ako vide nekakav poseban studio i igru, otvoreni su za pregovore.” 

PlayStation je na tržištu vodeća kompanija i nema potrebu akvizirati kao Microsoft, ali rekli smo jednom, i reći ćemo opet – ne želimo samo nazad onaj bahati Sony koji smo dobili po izlasku PlayStation 3 konzole. PlayStation 2 je imao ogromnu dominaciju na tržištu, a Sony je s PlayStationom 3 dugo godina bio iza Microsofta koji je odradio tada genijalni posao.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano