Vijesti

PlayStation najavio “Days of Play” a to znači samo jedno – veliki popusti na konzole, gamepade, slušalice i igre

Tko još ne voli popuste na PlayStation igre, konzole i ostali hardveraj? Ovo je službena PlayStation promocija koja će biti u Hrvatskoj prisutna, a cijene je unaprijed preporučio Sony, odnosno PlayStation.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11 dana popusta i sreće počinje 7. lipnja i traje sve do 17. lipnja.

Vjerujemo da će domaće trgovine biti u “akciji” pa od 7. lipnja svakako pozorno pratite ponudu. Također, neće samo akcije na igre biti dostupne u trgovinama, već će i PlayStation Store imati ekskluzivne ponude i niske cijene.

Kruha, konzola i igara

Zvijezda ove akcije je svakako nova Limited Edition Days of Play 1TB PS4 konzola. Metalno-crno je boje i na sebi ima legendarne PlayStation 4 simbole. Također, i gamepad je isto takve posebne boje pa ako po prvi puta kupujete PlayStation 4 ovo je možda pravi izbor za vas.

Cijena konzole (preporučena od strane Sonyja) je €299.99, a u prodaju stiže 7. lipnja.

Naravno, snižene će biti i ostale PlayStation 4 konzole (Slim izdanja), ali cijena još nije poznata.

PlayStation VR bundleovi će biti sniženi, pa ćete tako PS VR Starter Pack moći kupiti po preporučenoj cijeni od €199.99, dok će u prodaji biti i PS VR Mega Pack po cijeni od €229.99.

DualShock 4 i Special Edition DualShock 4 gamepadi biti će sniženi na €39.99 (preporučena cijena).

Gold Wireless Headset bit će snižen na €59.99, a odlični Platinum Wireless Headset na€149.99.

Days Gone će biti snižen na €49.99, God of War na €29.99, a istu cijenu će imati i Spider-Man. Veliko sniženje će dobiti PlayStation hit igre (Uncharted, Bloodborne i druge velike igre). Cijene će biti €14.99.

Također, snižene će biti PlayStation Plus pretplate, a još jednom ćemo ponoviti da pratite u navedenom periodu i PlayStation Store koji će imati hrpu sniženja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano