Vijesti

PlayStation Plus donosi jednu od najboljih igara 2017. i kooperativno kauč ludilo

Nakon nekoliko prilično jakih PlayStation Plus mjeseci u kojima smo dobivali redom – For Honor, prvu sezonu Hitmana, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, The Witness, The Surge i Conan Exiles, u svibnju će PlayStation Plus ponuda biti ponešto mlaka. Iako to možda i nije izraz koji bismo trebali upotrijebiti za, po nekima, najbolju igru 2017. godine.

What Remains of Edith Finch

What Remains of Edith Finch je prema BAFTA-i (udruženje britanskih developera) proglašena igrom 2017. godine, a igra je to koja po mnogo toga pruža jedno specifično iskustvo. WRoEF je avantura koja na inovativan način priča priču o djevojci koja, prema prokletstvu, zna da će preminuti na neobičan način. Kroz nekoliko sati ova igra će ispričati jednu od najboljih priča ove generacije konzola.

Overcooked

Što reći o Overcookedu, osim da je ovo omiljena kauč igra na pijanim okupljanjima redakcije? Solo ili kooperativno do četiri igrača zajedno ćete u borbi s vremenom pokušavati skuhati zadano jelo. Jedan sjecka jedno povrće, drugi drugo, treći kuha, četvrti je popio toliko piva da je već pod stolom, a tko poslužuje? To se najčešće ne zna. Tako otprilike kod nas izgleda gameplay sesija ove genijalne igre.

Nakon nekoliko piva ovo je sasvim izgledan scenarij.

What Remains of Edith Finch i Overcooked će svim PlayStation Plus pretplatnicima biti dostupni od 7. 5., ako još niste, do onda imate vremena na svoj PSN račun pospremiti The Surge i Conan Exiles – aktualne PlayStation Plus igre za travanj.

Oznake

2
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Master_XFlipper Recent comment authors
novije starije popularnije
Flipper

Čini mi se da su se Sony i MS dogovorili ovaj mjesec da će izbaciti najgore moguće igre…koma od ponude.

Master_X

M$ ionako daje prednost Xbox Gamepass-u tako da je za očekivat sve lošiju ponudu za Xbox Live Gold pretplatnike.To im donosi još dodatni profit.

Povezano

Back to top button
Close
Close