Vijesti

PlayStation Plus ponuda igara za srpanj nije baš nešto bajna

Većina će vjerojatno iskoristiti priliku za pravljenje origamija po kišurini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže novi mjesec, a u skladu s time i nova PlayStation Plus ponuda. Ponekad bude odlična, a ponekad i ne baš nešto posebno. Ova je jedna od takvih da neće izazvati nešto ushićenja u redovima igrača. Ovoga puta su na redu Absolver i Heavy Rain.

https://www.youtube.com/watch?v=GsOQdw6p5xk

Absolver je šora otvorenog svijeta čije je ime Adal sa ponešto RPG elemenata gdje je cilj putovati tim istim svijetom, razvijati nove vještine i susretati druge igrače. Ti igrači će se ili tući protiv vas ili će biti uz vas kao pratioci i kooperativno se batinati s drugima. A sve to u svrhu daljnjeg poboljšanja vlastitih likova da postanu najbolji ratnici ikada.

Heavy Rain je s druge strane zvjezda ove ponude. Dok je većina fanova takve vrste igara vjerojatno dobrano zagrebla ili već završila  posljednju Quantic Dreamovu uzdanicu Detroit: Become Human, evo prilike za njihovo prošlogeneracijsko ostvarenje. Inicijalno izašla za PlayStation 3, Heavy Rain je posebno narativno iskustvo gdje tragamo za misterioznim serijskim ubojicom zvanim “Origami Killer” u kišnoj Philadelphiji. Jedino tko je pomalo izvisio u ovoj ponudi su svi oni koji su prethodno nabavili Detroit: Become Human digital deluxe ediciju koja je sadržavala Heavy Rain. 10 dolara je ipak 10 dolara.

Evo kompletne liste ponude kroz sve platforme:

  • Absolver (PS4)
  • Heavy Rain (PS4)
  • Rayman 3 HD (PS3)
  • Extreme Exorcism (PS3)
  • Space Overlords (PS Vita + PS4)
  • Zero Escape: Zero Time Dilemma (PS Vita)

Za one koji nisu ostavili PlayStation 3 da skuplja prašinu Rayman 3 HD bi mogao biti poslastica od platformera. Vlasnici PS Vite imaju odličan Zero Escape u kojem 9 otetih individua pokušava pobjeći iz prostora (kroz rješavanje zagonetki) u koji ih je zatvorio negativac po imenu Zero. Poanta je da neće svi preživjeti bijeg, a i postoji više alternativnih završetaka ovisno o tome kakve smo odluke donosili kroz igru.

I to je to. Možda i nije ponuda nešto specijalno, ali poslužit će. U zadnje vrijeme su Quantic Dreamove igre na tapeti. U svibnju je to bio Beyond: Two Souls, a sad Heavy Rain. U istom mjesecu je bio Rayman Legends u ponudi, a sada Rayman 3 HD.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano