Vijesti

PlayStation Plus ponuda za svibanj pripremit će vas za „Detroit: Become Human“

Sony nastavlja s izbacivanjem zanimljivog sadržaja u sklopu PS+ programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izlaska „God of Wara“ (naša recenzija) koji ne samo da je obilježio travanj, već će obilježiti i čitavu generaciju, 5. nam mjesec donosi novu Sonyjevu uzdanicu, „Detroit: Become Human“. Kako u vremenu između ne bi ostali bez ičega za igranje, Sony nam je pripremio PlayStation Plus ponudu koja će nas spremiti upravo za navedenu igru.

Tako nam mjesec svibanj donosi posljednju igru studija Quantic Dream, „Beyond: Two Souls“ u kojoj ćemo uskočiti u noge Jodie Holmes i iskusiti njen život te njezine posebne moći. Radi se o tipičnoj igri studija Quantic Dream u kojoj ćete kroz gomilu Quick Time sekvenci izgaziti svoj put kroz priču i utjecati na događaje u istoj. Valja napomenuti i kako se radi o jednoj od prvih igara s hrvatskim titlovima, nešto što kod PlayStation ekskluziva postaje trend.

Platformeri su opet u modi

Drugi naslov u ponudi Ubisoftov je „Rayman Legends“, platformer koji će vas zabaviti i oduzeti vam tone vremena jednom kad vas primi.

Ostatak ponude donosi naslove „Risen 3: Titan Lords“ (PS3), „Eat Them!“ (PS3), King Oddball (PS Vita – opcija Cross Buy za PS3 i PS4) te „Furmins“ (PS Vita).

https://www.youtube.com/watch?v=NdOetyCL-uk

Provjerite ponudu travanjskih PS Plus igara koje su još uvijek aktualne i dostupne za skidanje. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano