Vijesti

PlayStation se konačno budi; ovaj mjesec stiže još jedna PlayStation konferencija

Ljeto je polako pri kraju. Vrijeme je sve hladnije, škola je počela, a krenule su izlaziti i hit igre. Iako, (možda je to samo osobni dojam) kao da ne postoji više tako veliki hajp kao što je bio nekada. Možda svi želimo nove stvari jer gaming je pomalo ušao u kreativnu stagnaciju.

Sasvim smo sigurni da većina igrača još uvijek jedva čeka The Last of Us Part II kojeg ćemo vidjeti 24. rujna, no jeste li znali da to nije jedina konferencija koju će PlayStation održati taj tjedan?

Ovu vijest je potvrdio zaista pouzdani čovjek iz gaming industrije koji i radi u istoj, a koji često i objavljuje stvari vezane za gaming prije svih drugih. Usput je i administrator na ResetEri.

Dok su svi pisali o The Last of Us 2 eventu, čovjek je hladno samo potvrdio kako će Sony održati isti taj tjedan još jednu prezentaciju. Kasnije je samo napisao da će to biti malo veći događaj.

Znači li to možda da ćemo dobiti neke vijesti za Ghost of Tsushimu? Ili možda neke PlayStation 5 vijesti? MediEvil? Stvarno ne znamo i samo možemo igrati igru pogađanja, a to nećemo dalje od ovoga.

U svakom slučaju, drago nam je vidjeti da se Sony i PlayStation bude. Nakon nekoliko godina (ne kod nas), Microsoft im je ukrao svu pažnju budući da su Gearsi 5 trenutno daleko najpopularnija igra i naslov vrijedan nabavke Xboxa.

Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
zokyskZuki_hrTzereenIcek ™Emilijo Recent comment authors
novije starije popularnije
Emilijo

Mislim da će to biti treći po redu State of Play.

Icek ™

Neka najave novi Ape Escape.

Tzereen

Nadam se mnogim lijepim stvarima. I ponekom iznenađenju. 

Zuki_hr

Samo last of us 2

zokysk

ove godine samo COD,gun mod mi je super

Povezano

Back to top button
Close
Close