Vijesti

PlayStation zahvalio igračima na 2018. godini i odličnim trailerom pokazao zašto je to bila jedna od najboljih godina svih vremena

UPOZORENJE: Fortnite je isto dio videea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šalu na stranu – kako je danas zadnji dan 2018. godine svi nekako razmišljamo kakva nam je godina bila. Mi nećemo analizirati kako je nama privatno godina bila, ali mislim da se možemo svi složiti da je 2018. godina bila jedna od najboljih i najvećih ikad u svijetu igara. Znate što je najbolje? 2019. će po svim najavama i očekivanjima biti i bolja. Tu ne mislimo o prodajnim rezultatima i brojkama već o kvaliteti igara. Maknite nostalgiju sa strane i zapitajte se kad smo to imali ovakav kvalitetan broj igara u samoj jednoj godini?! Ja se iskreno ne mogu sjetiti. 

2018. godina ponudila je izbor za sve igrače

Nikada kao ove godine niste imali ovoliko kvalitetnog izbora i to na svim mogućim platformama. Bilo da ste Switch, Xbox ili PlayStation vlasnik mogli ste pronaći nešto za sebe. Rekao bih čak da bi i Alen Ljubas mogao pronaći nešto za sebe, a svi vi koji pratite našu Facebook stranicu znate da je Alen prilično izbirljiv čovjek. Baš nikada kao ove godine nismo imali toliko dobrih igara u svim žanrovima. Konzole su polako na svom vrhuncu zaključno s 2019. godinom, studiji rade na novim igrama za iduće generacije konzole, a vjerujem da vi baš kao i mi da ne izađe niti jedna igra do 2020. godine imali bi što igrati jer backlog igara je ogroman. 

Upravo je PlayStation možda najbolje sumirao kakva nam je ovo bila fantastična godina. Trailer ne sadrži sve igre izašle u ovoj godini, ali prilično dobro pokazuje bogatstvo izbora koje smo dobili ove godine. Jedino što meni osobno ovdje zaslužuje biti i jedan Battlefield V koji nije pronašao svoje mjesto u traileru. 

ŽIVJELA 2018. U GAMING SMISLU

https://www.youtube.com/watch?v=lMqCwcDgoiM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano