Vijesti

Plejstešnovci će uskoro zaraditi strah od oceanskih dubina kada im dođe Subnautica

Podvodno preživljavanje stiže na Sonyjevu konzolu. Mračne dubine vrebaju…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno je došao red i na vlasnike PlayStation 4 konzole da iskuse istraživanje nepoznatih oceanskih dubina vanzemaljskog planeta. Iako nije napravljena s takvom namjerom, Subnautica kao zarazna survival igra na neki način (prema brojnim svjedočenjima igrača) slovi kao vrlo hororično iskustvo. Valjda ima nešto u tome kada se nađeš u oceanskim dubinama u potrazi za resursima nužnim za preživljavanje, a usput pitaš svevišnjeg na što ćeš naletjeti ispod sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=Rz2SNm8VguE

Razvojni tim Unknown Worlds Entertainment je tako na svojim službenim stranicama obznanio kako će Subnautica izaći i za PlayStation 4, a u tome će im pomoći Panic Button i Gearbox Publishing. Kako kažu, htjeli su biti apsolutno iskreni i reći kako su vrlo uvjereni u to da će datum izlaska biti 4.12., ali to ne mogu 100% potvrditi. Razlog za to leži u njihovom opravdanju da su primarno razvojni tim za PC pa će im ovo biti prvi puta da izdaju igru za konzole (čini se da ne računaju early access verziju za Xbox One konzolu). Uzevši to u obzir, računaju unaprijed na to da uvijek mogu postojati neki nepredviđeni problemi koje treba naknadno riješiti. Nadajmo se da toga neće biti. Ah da, mi Europljani ćemo moći fizičko izdanje nabaviti tek 7.12..

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano