Vijesti

Počelo je! Idući utorak Xbox divizija pali crveno dugme i pokreće next-gen vlak

Iz Microsofta kažu da je odavno počelo. Za njih svakako da, ali za nas krajnje korisnike, tek će sve početi. Naime, za idući utorak je najavljen novi Inside Xbox koji će trajati sat vremena, a u kojem će između ostalih, jedna od tema biti E3 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnost očekuje da će Microsoft po prvi puta pustiti teaser što nam sve spremaju. Da, očekujemo da spomenu i najave da ćemo vidjeti budućnost Xbox-a što zapravo znači nove konzole.

Microsoft od toga ne bježi, već je jedan od čelnika Xbox divizije na Twitteru rekao da je “davno počelo.” Misli se na next-gen naravno jer neće MS krenuti dizajnirati novu konzolu i nove igre od idućeg utorka.

Inače, Ryan McCaffrey je jedan od IGN-ovih urednika i čovjek koji ima sve informacije o Xbox-u jer je dobar s čelnicima Xbox divizije. Kad on na Twitter izađe i napiše “IT BEGINS” onda znate da je to tako. Uostalom, sve je jasno iz razgovora njega i jednog od Xbox čelnika.

Osim toga, možda će vas zanimati da će se u showu pojaviti i Rod Ferguson (Gears of War 5), pa možda saznamo nove informacije i u vezi novih Gearsa. Jedva čekamo vidjeti što nam Xbox sprema.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano