Vijesti

Počelo je! Steam “ratnici” su već zakopali Borderlands 3

Imamo novu dramu režiranu od naših PC kolega. Naravno, drama je okrenuta ovaj puta ka Borderlandsu 3 i vremenskoj Epic Games Store ekskluzivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što vjerujem već znate, Borderlands 3 će biti 6 mjeseci vremenska Epic Games Store ekskluziva, a kasnije će doći i na Steam. Zašto je to loše, objasnio je detaljno naš Fićo u svojoj kolumni, pa je obavezno pročitajte ako već niste.

Reddit i YouTube gore

A jučer smo s potvrdom datuma izlaska ove igre i Epic ekskluzivnosti, dobili i novi trailer. Trailer je “bombardiran” dislajkovima, a gotovo 70% komentara odnosi se na odluku izdavača (2K/Take Two) da igru prvo dovede na Epic Games Store.

U trenutku pisanja teksta, trailer ima 32k lajkova i više od 18k dislajkova. Koliko sam shvatio, Gearbox je počeo raditi kontrolu štetu i micati neke top komentare što je uzrokovalo još veću oluju korisnika.

Borderlands 2 je na Steamu već pokopan. I to od 1.4.

Iako shvaćam nezadovoljstvo Steam i PC korisnika dosadno je čitati stalno jedne te iste komentare. Epic Games Store i dalje će sigurno imati ovakve ekskluzivne dealove, stoga budite spremni na godine “hejtanja” pred nama.

Ili, neka se Steam probudi i krene nuditi bolje uvjete na svojoj trgovini.

https://www.youtube.com/watch?v=JiEu23G4onM&t=9s

Trailer svakako pogledajte jer je dobar, a ako vas ova drama ne zamara, vjerujem da ćete u igri uživati. I ne zaboravite da je Handsome kolekcija koja sadrži Borderlands Pre-Sequel i Borderlands 2 snižena debelo na svim platformama.

Primjerice, ovaj paket sa svim DLC-ovima, 4K teksturama i podrškom za HDR dođe 74kn samo.

Borderlands 3 dolazi 13. rujna na PS4, PC i Xbox One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano