Vijesti

Počeo je Steam Halloween Sale: , Vampyr (66%), Hunt Showdown (30%), SCUM (30%), RE2 (50%) The Forest (30%)…

Procureni datumi su se kao i svake godine pokazali točnima, pa je tako jučer kasnije po našem vremenu krenula velika Stream Halloween rasprodaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa većinom rasprodaja, pa tako i sa ovom, uslijedili su neizbježni problemi sa Steam serverima, trgovina se neko vrijeme nije mogla ni otvoriti, a sad kad se stanje stabiliziralo ‘ajmo vidjeti što ima.

Ako ste raspoloženi za malo dobrog coopa Killing Floor 2 je 13,49€, The Forest samo 10$, 7 Days to Die 7,81€, Dying Light 10€…

Mad Max možete igrati za samo 40-ak kuna, jednu od najboljih igara ove godine – Resident Evil 2 remake za 30€, Dead by Daylight za 10€, a definitivno vrijedi izdvojiti Gamepiresov SCUM za samo 14€.

Od igara koje baš i ne pašu temi, ali zato imaju dobre cijene izdvojit ćemo F1 2019 na popustu od 40%, odličan RPG Fictorum za samo 4 eura, For Honor za 6€ i 5 mjeseci stari Rage 2 za 30 eura.

Čitavu rasprodaju i sve igre možete popratiti ovdje. Mnogi developeri su u svojim igrama s različitim nadogradnjama odlučili ubaciti malo atmosfere Noći vještica, a kakvi se sve eventi odvijaju pogledajte također ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano