Vijesti

Pogledajte jedan od najboljih PUBG killova svih vremena; IQ 900

Oprostite, ovu foru IQ 200 ili 300 sam pokupio od Fortnite zajednice koja je jedno vrijeme forsirala taj izraz kad pričamo o građenju u igri. Sad je valjda glavna fora “ne zeri drmex” ili tako nešto slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prije nego je Fort došao na svijet i prije nego je kreirao čudovište napravljeno od toksičnih igrača, a djecu pretvorio u male toksične bombe, postojao je PUBG. Naravno, PUBG i dalje živi usprkos mišljenjima da je igra mrtva. To je daleko od istine. PUBG Corp. i dalje bere milijune dolara, a jako veliku ulogu igra mobilna verzija koja je iznimno popularna i pokazala se kao pun pogodak.

Iako u zadnje vrijeme možemo čitati i gledati samo vrhunske Fort killove i skillove, u oko nam je upao jedan PUBG kill. Prvenstveno zbog načina na koji ga je ovaj igrač napravio.

Kao prvo, puno ljudi uopće nije znalo da se na ovu foru otvorenih vrata može penjati na višlje predjele mape, odnosno krov. Druga stvar koju je ovaj igrač nevjerojatno izveo je sam skok kroz prozor okrenut leđima i kill. Ovako nešto ne viđamo baš često jer većina igrača bi jednostavno promašila skok kroz prozor u drugu zgradu i da je okrenuta licem, a ne leđima.

Možemo samo se ovome diviti jer u redakciji osim “dedeka” Figa nitko drugi nema skilla za BR igre. Imamo za neke druge stvari.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano