Vijesti

Pogledajte kako bi današnje popularne igre izgledale 1998. godine

“Downgrade” koji dira u dušu. Ilitiga ovo nije remake, već demake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svemu pa i gaming svijetu uvijek treba težiti naprijed poboljšavajući sve aspekte koji se daju poboljšati. U grafičkom smislu to znači imati što ljepšu igru u što većoj rezoluciji zbog koje redefiniramo pojam fotorealizam. A što ako probamo napraviti suprotno? Postoje primjeri koji su ugledali svjetlo dana kao što je Final Fantasy VII za NES. Da, dobro ste pročitali, FF VII za 8 bitnu konzolu. Pročačkajte internete pa vidite tu divnu izometrijsku pikseliziranu grafiku i spriteove u maniri FF nastavaka prije sedmice.

No, ako vam je ikad palo na pamet kako bi Fallout 4 ili The Last Of Us izgledali gotovo 20 godina prije, pogledajte iduće videe. Autor je poprilično dobro skinuo PS1 grafički stil.

https://www.youtube.com/watch?v=aCjB4urwH80&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=E8ne6Q3yOKQ

Iako je prikaz igara u videu statičan, jako dobro dočarava zadano razdoblje. Nebi imali ništa protiv da igre u takvom obliku naknadno izađu za PS1, ali teško da će se to dogoditi radi autorskih prava.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano