Vijesti

Pogledajte kako izgleda Red Dead Redemption 2 prerađen u kultnom uvodu “Prijatelja”

John Marston i Abigail se pogledavaju slično kao Ross i Rachel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znaš da si uspio stvoriti pažnje vrijedan proizvod zabavne industrije kad ga gledatelji/igrači/slušatelji krenu uspoređivati s kultnim sadržajem. Jedna od serija koja je sebi priskrbila kultni status je i Friends, odnosno “Prijatelji”, čiju debilnu špicu znamo svi. Znate ono gdje se Ross i Chandler špricaju u fontani, pa zajedno sjedaju mokri u trosjed nasred parka.

friendsrdr2.jpg

PA KAŽE: “Ajl bi dere foor juuuuuuu…”

Baš kao što prijatelji iz Friendsa dijele sve zajedno u dobru i u zlu, tako i Dutchova banda iz Red Dead Redemptiona 2 također funkcionira na sličan način. Doduše uz ponešto više nasilja i relativno loše kontrole koje još uvijek izazivaju kontroverze na FFA forumu. Dakle, nemoguće je odigrati RDR2 bez da se ne sjetite “Prijatelja”.

Zaje*avamo se, naravno da vam Friendsi neće nikad pasti na pamet tokom igranja, ali njih se fantastično dosjetio youtuber Gruppy koji je kultni intro preradio u Red Dead Redemptionu 2. Inače, znate li da, iako se radnja čitave serije odvija u New Yorku, da se čitava produkcija tokom 8 godina snimanja uopće nije pomaknula iz Los Angelesa? Sve je laaaaaaž!

https://www.youtube.com/watch?v=d-HoKCcdgn8

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano