Vijesti

Pogledajte kako izgleda Spec Ops, veliki kooperativni mode za CoD: Modern Warfare

Special Ops mode za novi Call of Duty: Modern Warfare praktički je igra u igri. Kroz različite misije i na različitim velikim mapama ćemo se koooperativno do 4 suigrača suočavati s AI neprijateljima.

Misijama možemo pristupiti na više različitih načina, protivnicima s više različitih strana, dok će se istovremeno umjetna inteligencija neprijatelja prilagođavati našoj taktici i odlukama.

Mape u Operacijama će biti ogromne, pa će nam različita vozila dobro poslužiti.

Na početku će biti dostupne 4 operacije (s vremenom će bestplatno stići još pokoja), a zahvaljujući prilagodbi umjetne inteligencije protivnika i bodovanju uspješnosti misija, iz Activisiona tvrde kako ćemo im se često vračati i isprobavati nove pristupe. Misije su različite od operacija, a predstavljati će nešto fokusiranije iskustvo.

Misije i operacije će biti dostupne na svim platformama, dok će survival pod-mode biti dostupan godinu dana ekskluzivno na PS4. Radi se o klasičnom survival modeu u kojem ćemo se braniti od valova hordi neprijatelja.

Call of Duty®: Modern Warfare® – Special Ops Trailer
Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Raptor -U Recent comment authors
novije starije popularnije
Raptor -U

U svakim slučaju dobrodošlo osvjezenje. Pa čak i navale hordi neprijatelja (botova) u ljudskom obliku bit če sigurnno realnije i zabavnije od bjesomučnog pretezno nasumičnog lamatanja zombija ili zlonamjernih vanzemaljaca . Takvo sto je dojadilo večini igrača pa su svjesni toga u Activisionu napravili hvale vrijedan potez

Povezano

Back to top button
Close
Close