Vijesti

Pogledajte kako je Steve Vai rasturao u studiju na stvaranju Halo 2 glazbe

Vratite se u 2003. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marty O’Donnel, legendarni skladatelj glazbe na Halo serijalu, je počastio fanove kada je javnosti objavio petnaest godina star video koji nam prikazuje kako je Steve Vai s Neilom Rodgersom rasturao u Martyjevom studiju i kako je stvoren legendarni soundtrack.

Marty je prvo na svom Twitteru teaseao fanove s objavom slike DVD-a koji je sadržavao proces snimanja. Ovaj DVD je od 15. listopada 2003. godine, a Marty ga je slučajno pronašao u svojoj kolekciji. Video nikad nije bio objavljen budući da Marty nije bio zadovoljan s položajem kamere i samom kvaliteom snimanja.

Nakon što je upitao za pomoć kako moze rippati video iz DVD-a,  O’ Donnell je objavio čitav video na svom YouTube kanalu u kojem će zasigurno uživati svi ljubitelji njegovog rada. Steve Vai je uistinu bio prava stvar za sada već legendarni zvuk Halo 2 teme, a sada možete i sami pogledati kako je rasturao u studiju X u Seattleu.

Već se duže šuška kako bi se O’Donnell mogao vratiti u Halo serijal, no još uvijek nismo dobili nikakvu potvrdu. Infinite po reveal traileru izgleda fantastično, a mi smo sigurno da bi povratak O’Donnella bio prava stvar koja će vratiti Halo serijal kako i zaslužuje.

https://www.youtube.com/watch?v=RUUa112HA78

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano