Vijesti

Pogledajte koliko nevjerojatno dobro Cyberpunk 2077 izgleda; nakon što su ga zaigrali, mnogi tvrde da druge igre nemaju više smisla

E3 je zapravo tek počeo jučer. Konferencije su završile i sad tek stižu prave informacije s terena. Mi se nadamo da ćemo do 2077. godine zaslužiti otići na E3, a dok ne postanemo veliki, možemo vam samo prenositi dojmove drugih igrača koji su tamo.

A CD Projekt Red od jučer redovno održava prezentaciju igre svim posjetiteljima sajma. Nažalost, mi koji nismo tamo nećemo vidjeti gameplay, nego ćemo se morat strpiti do početka PAX Westa. Potvrdio je to sam CDPR na Twitteru. PAX West počinje 29. kolovoza, a traje do 2. rujna. Dakle, tad stiže gameplay za sve nas.

Nevjerojatna grafika

Slike koje ćete vidjeti nisu iz neke CGI animacije, nego su prave slike iz igre. Posebno pogledajte ove prve dvije slike koje pokazuju kako igra izgleda na PC-u uz ray-tracing tehnologiju. Pogledajte samo te refleksije.

Kliknite na slike za uvećanje.

Sve iduće slike su dakle iz igre, da ne biste pomislili da su CGI. Klik za uvećanje.

A dojmovi igrača kažu…

…da je Cyberpunk 2077 igra koja je bolja od Witchera 3, a svijet koji je CDPR stvorio još nije nikad viđen u igrama. Većina se igrača slaže da je Rockstar s Red Dead Redemption 2 do sad napravio najbolji živi svijet u igrama, ali da je Cyberpunk 2077 sasvim nova razina imerzije, slobode i osjećaja živog svijeta.

Doznali smo da Keanu Reeves nije samo nekakav nebitni random lik nego je uz vas od početka igre.

We saw a skill tree as well, albeit very quickly.

It’s got the five main pillars that you put points into when you build your character – intelligence, cool, etc – and then within them there are three sub categories – guns, swords and something for combat for instance – and then within *those* there’s another five stages of upgrade for each. So it’s like five, then three, then five, in terms of wheels within wheels. 

Eurogamer o RPG razvoju lika, oružja…

Dakle, kao što možete gore vidjeti, RPG elementi i razvoj lika su ogromna stvar u ovoj igri. Ako ćemo u grubo ovo prevesti, postoji 5 glavnih kategorija. Unutar tih 5 glavnih kategorija postoje još 3 podkategorije, a unutar te 3 podkategorije postoji još dodatnih 5 kategorija.

Sad si sami možete predočiti koliko je tu zapravo puno izbora stavljeno pred igrača kako želi izgraditi svog lika. Eurogamer također spominje da je igra brutalna u smislu nasilja i prikaza istog. Da je toliko uvjerljivo da je možda čak i previše. Dijelovi tijela lete, zubi frcaju, krv…kažu da je ovo next-gen materijal sigurno. Ako želite pročitati njihove dojmove nakon igranja 50 minuta demoa, kliknite na članak.

Mislimo da je jasno svima da će Cyberpunk 2077 vrlo vjerojatno biti igra generacije. Ili barem u top 3.

Oznake

8
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
VirtyZeroDejo6DeadwalkerShooter Recent comment authors
novije starije popularnije
Shooter

Nikad to ne izgleda u igri ka na promo slikama, ali sviđa mi se šta vidim na te dvi slike grada sa isparavanjima i toplim bojama…u zadnjem gameplay mi je grad izgleda malo sterilno ali na ovim slikama lagano osjećam atmosferu kakva mi je prodala TW3.U svakom slučaju, nisam prije ima neki veliki hype za ovu igru, ali šta više vidim i čitam, sve je više iščekujem. 

Dejo6

Neki od nas se još sjećaju kako je witcher 3 dobro izgledao na E3 kad je predstavljen.

Virty

Super izgleda, a Keanu je veliki plus.
Witcher serijal mi je među najboljim igrama ikada, nadam se da će i Cyberpunk 2077 biti na nivou.

Weky

U rujnu ili listopadu će pustiti press release da odgađaju igru na sljedeću generaciju, kao launch igru. Zbog poliranja, ispunjavanja vizije i sličnog klasičnog media bulšitarenja. Mogući release siječanj 2020.

Deadwalker

Sumnjam, više mi se čini sve kao GTA 5 scenarij. Za novu generaciju konzola vjerojatno će ići nekakav complete edition s ekspanzijama, jednom kada se poveća install base.

Zero

S obzirom da će nova generacija biti kompatibilna s prethodnom, više ne mogu uvaljivati remaster samo tako. Ideja da poseban texture+better effects pack za novu generaciju prodaju kao poseban DLC mi djeluje sve smislenije. Complete edition također. Baš me zanima kako će to na kraju izvesti. Ideja da na istoj konzoli možeš igrati dvije verzije igre je…pomalo čudna.

Deadwalker

Da, uopće mi nije palo napamet da će tu od starta biti podrška za staru generaciju. Vjerojatno će onda samo izbaciti “umetni naziv konzole” edition gdje će ubaciti neke dodatne grafičke efekte s PC verzije + dodatni sadržaj. Plus dolazak streaming servisa gdje “generacije” postaju posve nebitne.

Zero

Objavio/la: DeadwalkerDa, uopće mi nije palo napamet da će tu od starta biti podrška za staru generaciju. Vjerojatno će onda samo izbaciti “umetni naziv konzole” edition gdje će ubaciti neke dodatne grafičke efekte s PC verzije + dodatni sadržaj. Plus dolazak streaming servisa gdje “generacije” postaju posve nebitne. Da, kad bolje razmislim, CDPR sigurno neće prodavati DLC s boljim efektima i teksturama jer jednostavno nisu takva gamad. Znači bit će jednostavan download, ali veće gigabajtaže, da pored veće rezolucije ponudi i bolje efekte i izvođenje. Razlika naravno mora biti zamjetna u odnosu na upgrade kakav će biti za PS4 Pro/XOX… Read more »

Povezano

Back to top button
Close
Close