Vijesti

Pogledajte nove mape i oružja druge sezone Modern Warfarea

Nakon odgode, danas konačno stiže druga sezona Modern Warfarea koja donosi nove mape, modeove i nova oružja.

Rust je omiljena close quarters mapa iz Modern Warfarea 2 (2009.) koju igramo već danas kroz sve standardne modeova, a pridružit će joj se Atlas Superstore gdje ćemo se napucavati u porušenom trgovačkom centru i Zhokov Boneyard koja će ugostiti 64 igrača u Ground War modeu. Također, malo ljubavi je dobio i omiljeni nam Gunfight mode s Bazaar mapom.

Modern Warfare Season 2 Official Trailer

Spomenute četiri mape igramo već danas, a kasnije u sezoni ćemo dobiti i petu – Khandor Hideout o kojoj Activision zasad nije puno pričao.

Novi modeovi

U drugoj sezoni bismo se trebali igrati kroz 5 novih modeova, a dana stižu tek dva. Gunfight Tournament nam zvuči kao nešto što bismo mogli aktivno igrati, a radi se o modeu koji će u Gunfightu kroz turnirsko natjecanje suprostaviti 32 momčadi, a konačni pobjednik bit će samo jedan.

Call of Duty League Ruleset Playlist ne trebamo dodatno pojašnjavati. Radi se tek o playlisti različitih modeova, ali prema pravilima kakva se koriste na službenim Call of Duty esport natjecanjima.

Od ostalih modeova koji stižu kasnije otkom sezone izdvojili bismo Infected Ground War. Jedna skupina igrača bit će “normalni” igrači koji će pokušati preživjeti skupinu svih ostalih “inficiranih” igrača koji će imati poboljšane fizičke atribute, ali ograničen izbor oružja. Dakle, jedni igrači će glumiti “survivore”, a drugi nešto kao zombije.

Nova sezona – novi battle pass

Naravno, s novom sezonom stiže i novi battle pass s novim oružjima i skinovima. Nova oružja su Grau 5.56 i Striker 45 SMG koja će moći otključati svi igrači, a većina ostalih kozmetika moći će osvojiti tek oni koji će kupiti novi battle pass.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close